Gå till innehållet

Vattenavstängning på grund av ledningsarbete Marmavägen, Alunda onsdag 17 juli 08:00 till cirka 10:00. Läs mer på Gästrike Vattens hemsida (länk till annan webbplats)

Avrådan från bad vid Gimobadet! Senaste provtagningen visade för höga halter av bakterier i vattnet och därför avråder vi från bad. Nya prover togs (12/7) och svar väntas under veckan. Läs mer på Havs- och vattenmyndighetens hemsida

Inbjudan till öppet möte

Politiker och tjänstemän bjuder in till ett öppet möte för att prata om hur vi som kommun kan möta framtidens behov.

Kommunen växer och därmed ökar behoven av offentlig service. Verksamheter som bland annat äldreomsorg behöver utökas och idrottsanläggningar är i behov av renovering. Detta ställer krav på samordning och planering, särskilt i ett läge där kommunens befolkning bedöms växa och invånarnas förväntningar ökar.

Vi vill att hela kommunen ska ha gynnsamma förutsättningar för både de som bor och verkar där idag och för en framtida tillväxt. Oavsett om vi talar om stad, tätort eller landsbygd. Samtidigt inser vi att vi kommer behöva prioritera olika delar av kommunen vid olika tillfällen de närmaste åren.

Om detta vill vi, tjänstemän och politiker, samtala med kommunens invånare, förenings- och näringsliv. Därför vill vi nu bjuda in till öppna möten.

  • Innehållet i mötena är desamma vid båda tillfällena.
  • Skicka gärna dina frågor i förväg till kultur- och fritids e-post.
  • Klicka på möteslänk nedan så kommer du in på mötet via zoom.

Välkommen på digitala öppna möten!

Kommunstyrelsen, Kultur- & Fritidsnämnden samt Sektor Samhälle

Möteslänk 11 maj klockan 18.00-19.30

Möteslänk 12 maj klockan 18.00-19.30

Publicerad
4 maj 2021
Senast uppdaterad
4 maj 2021
Ansvarig organisation
Samhällsbyggnadskontoret