Gå till innehållet

Vattenavstängning på grund av ledningsarbete Marmavägen, Alunda onsdag 17 juli 08:00 till cirka 10:00. Läs mer på Gästrike Vattens hemsida (länk till annan webbplats)

Avrådan från bad vid Gimobadet! Senaste provtagningen visade för höga halter av bakterier i vattnet och därför avråder vi från bad. Nya prover togs (12/7) och svar väntas under veckan. Läs mer på Havs- och vattenmyndighetens hemsida

Vi söker en socialchef

Är du en trygg och stabil person som har erfarenhet av att leda i förändring? Längtar du efter att ta ansvar för en verksamhet som omsätter 700 miljoner per år? Då kan du bli vår nya socialchef.

Just nu befinner vi oss i en spännande utvecklingsfas då vi formar en ny organisation. Socialchefens huvudsakliga uppdrag blir att tillsammans med medarbetarna tänka nytt och innovativt, då Socialförvaltningen står inför stora utmaningar för att kunna fortsätta leverera välfärd av hög kvalitet. 

– Vi söker en synlig och modig ledare som kan skapa ett öppet klimat, trygghet i förändring och delaktighet bland medarbetarna, säger Peter Nyberg, kommundirektör.

Den nya socialchefens ledarskap ska kännetecknas av en stark tillit till medarbetare som vill växa och utveckla såväl egna förmågor som verksamhet. Socialchefen kommer att vara med och påverka utformningen av kommunens nya organisation samt vara med och bygga en gemensam värdegrund och kultur. Den nya socialchefen kommer att ersätta Lisbeth Bodén, som är tillförordnade socialchef sedan Håkan Dahlqvist slutade i september förra året.

Läs mer om eller sök jobbet på vår hemsida. Senaste ansökningsdag är den 4 maj.

 

Publicerad
17 april 2020
Senast uppdaterad
17 april 2020
Ansvarig organisation
Kommunledningskontoret