Gå till innehållet

Vattenavstängning på grund av ledningsarbete Marmavägen, Alunda onsdag 17 juli 08:00 till cirka 10:00. Läs mer på Gästrike Vattens hemsida (länk till annan webbplats)

Avrådan från bad vid Gimobadet! Senaste provtagningen visade för höga halter av bakterier i vattnet och därför avråder vi från bad. Nya prover togs (12/7) och svar väntas under veckan. Läs mer på Havs- och vattenmyndighetens hemsida

Dags för Lupp-enkät för ungdomar

Nu är det dags för ungdomar i årskurs 8 och årskurs 2 på gymnasiet att svara på Lupp-enkäten (Lokal uppföljning av ungdomspolitiken). I Lupp-enkäten ställer vi frågor kring din levnadssituation och vill veta vad du tycker.

Under oktober/november kommer elever som går i årskurs 8 och årskurs 2 på gymnasiet att få svara på LUPP-enkäten under lektionstid på din skola. Vi ställer frågor som t. ex. var känner du dig trygg/otrygg, vad tycker du om skolan du går på och vad vill du göra på fritiden?

Beslut som rör unga ska bygga på kunskap om unga. Därför genomför vi på kultur- och fritidsförvaltningen denna undersökning som ett initiativ till att skapa mer delaktighet och inflytande!

Gå in på Mucf för mer information, där kan man även gå in och kika i förväg på frågorna i enkäten.

Publicerad
5 oktober 2020
Senast uppdaterad
5 oktober 2020
Ansvarig organisation
Fritid- och hälsa