Gå till innehållet

Vattenavstängning på grund av ledningsarbete Marmavägen, Alunda onsdag 17 juli 08:00 till cirka 10:00. Läs mer på Gästrike Vattens hemsida (länk till annan webbplats)

Avrådan från bad vid Gimobadet! Senaste provtagningen visade för höga halter av bakterier i vattnet och därför avråder vi från bad. Nya prover togs (12/7) och svar väntas under veckan. Läs mer på Havs- och vattenmyndighetens hemsida

Mobila ungdomsgården 2020

Nu rullar vi ut igen!

Med start på måndag den 8 juni rullar den mobila ungdomsgården för andra året i rad ut i Östhammars kommun! Vi besöker Alunda, Östhammar, Öregrund, Österbybruk och Gimo mellan klockan 17:00-21:00 (om inte annan öppettid anges) för dig i årskurs 7 upp till 20 år. Vi har lastat minibussen full med roliga saker så som mölkky, kubb, badminton, fotbollar, krocket, brännboll, bordscurling, shuffleboard mm. Vi håller också turneringar, musikquiz, amazing race, femkamp, minigolf, sällskapsspelskvällar och annat roligt! Vid fint väder hänger vi på någon av våra badplatser och lyssnar på musik och badar. Håll utkik på vårt Instagramkonto @kofosthammar för mer information om vad vi gör just den dagen. Mer information om aktiviteter, plats, datum mm. hittar du här.

Vi ses i sommar!

Publicerad
5 juni 2020
Senast uppdaterad
5 juni 2020
Ansvarig organisation
Fritid- och hälsa