Gå till innehållet

Vattenavstängning på grund av ledningsarbete Marmavägen, Alunda onsdag 17 juli 08:00 till cirka 10:00. Läs mer på Gästrike Vattens hemsida (länk till annan webbplats)

Avrådan från bad vid Gimobadet! Senaste provtagningen visade för höga halter av bakterier i vattnet och därför avråder vi från bad. Nya prover togs (12/7) och svar väntas under veckan. Läs mer på Havs- och vattenmyndighetens hemsida

Problem med sophämtningen på grund av svåra väderförhållanden

Det svåra väderläget med halka och nedfallna träd har medfört att stor del av sophämtningen inte går att genomföra. Det som är samhällskritiskt i tätbebyggt område, exempelvis äldreboende och vårdcentraler prioriteras i första hand.

Vi kommer att köra i kapp fram till fredag och troligen också på lördag.  För att vi ska kunna genomföra sophämtningen behöver vägföreningar och fastighetsägare hjälpa till med att röja undan och sanda rikligt runt sopkärl så att vi kan köra säkert.

Många sopkärl kan ha blåst bort i stormen, om du inte hittar ditt kärl är du välkommen att kontakta Östhammar Direkt och beställa ett nytt.

Kontakter

Publicerad
2 januari 2019
Senast uppdaterad
2 januari 2019
Ämne
Stormen Alfrida