Gå till innehållet

Mig äger ingen

Hon är författare till boken Känn ingen skam och har 125 000 följare på Instagramkontot Skam, som handlar om serien med samma namn. Den 7 mars föreläser 19-åriga influencern Lina Rask på Bruksgymnasiet i Gimo i samband med årets jobb- och utbildningsmässa.

Hon beskriver sig som överlevare av en turbulent tonårstid. Genom att dela med sig av sina erfarenheter och prata om jobbiga ämnen hoppas Lina Rask att kunna ge andra ungdomar mod att våga prata om sina problem och livshändelser utan att behöva skämmas och utan att utsättas för kränkningar i sociala medier. Hon hoppas att unga ska våga vara sig själva. 

Med en stor blogg och ett populärt instagramkonto om tv-serien Skam har 19-åriga Lina Rask från Falun blivit en av Sveriges yngsta influencers. På sina sociala medier delar hon öppenhjärtigt med sig av sina erfarenheter som tonåring.

”Du ska vara stolt över dig själv, du duger precis som du är”

Nu besöker Lina Rask Bruksgymnasiet i Gimo med föreläsningen Mig äger ingen i samband med årets jobb- och utbildningsmässa. Föreläsningen är öppen för allmänheten och är gratis att besöka. Den riktar sig både till ungdomar och till föräldrar.

När: 7 mars kl 13:00

Var: Matsalen Zodiaken, Bruksgymnasiet Gimo

Kostnad: Gratis

Kontakter

Publicerad
1 mars 2019
Senast uppdaterad
26 februari 2019
Ansvarig organisation
Barn- och utbildningskontoret