Gå till innehållet

Vattenavstängning på grund av ledningsarbete Marmavägen, Alunda onsdag 17 juli 08:00 till cirka 10:00. Läs mer på Gästrike Vattens hemsida (länk till annan webbplats)

Avrådan från bad vid Gimobadet! Senaste provtagningen visade för höga halter av bakterier i vattnet och därför avråder vi från bad. Nya prover togs (12/7) och svar väntas under veckan. Läs mer på Havs- och vattenmyndighetens hemsida

Föreläsning för vårdnadshavare till elever på högstadiet

Under vecka 47 deltar samtliga elever i årskurs 8 i Östhammars kommun i temaveckan "Samhällsveckan". Veckan startas upp med en föreläsning av Micke Gunnarsson på måndag morgon. På kvällen är du som vårdnadshavare också välkommen att lyssna till Micke på Storbrunn!

Välkommen till en föreläsning i inspirationens tecken. En stund som inte lämnar någon oberörd. Det handlar om våra barn, relationer, prestation och en tid i snabb förändring. Hur kan vi möta våra barn i deras bygge av självkänsla? Känner våra barn att skolan är till för dom? Hur hanterar vi situationer då vi känner oss förvirrade när det kommer till internet och all teknik. Hur stöttar vi dagens barn när de tittar på oss och undrar:
-Vad ska jag bli när jag bli stor?

 Micke Gunnarsson

För vem?
Föreläsningen är kostnadsfri och riktar sig till vårdnadshavare till elever i högstadiet.  

När?
Måndagen den 18 november klockan 19.00-20.30

Var?
Kulturhuset Storbrunn, Östhammar

Anmälan?
Anmälan görs till: storbrunnbiljetter@osthammar.se
Först till kvarn!

 

Samhällsveckan är en temavecka för alla elever i årskurs 8 i Östhammars kommun. Veckan startas upp med en föreläsning av Micke Gunnarsson på måndag morgon. Övriga dagar under samhällsveckan får eleverna i åk 8 bl.a. besöka Bruksgymnasiet, Wilhelm Haglunds gymnasium och Sandvik Coromant. Temat för veckan är ungdomarnas framtid och eleverna kommer få träffa tjänstemän och politiker i kommunhuset där de har möjlighet att framföra förslag på hur vår kommun kan bli ännu bättre!

 

Publicerad
6 november 2019
Senast uppdaterad
6 november 2019
Ansvarig organisation
Barn- och utbildningskontoret