Gå till innehållet

Vattenavstängning på grund av ledningsarbete Marmavägen, Alunda onsdag 17 juli 08:00 till cirka 10:00. Läs mer på Gästrike Vattens hemsida (länk till annan webbplats)

Avrådan från bad vid Gimobadet! Senaste provtagningen visade för höga halter av bakterier i vattnet och därför avråder vi från bad. Nya prover togs (12/7) och svar väntas under veckan. Läs mer på Havs- och vattenmyndighetens hemsida

Jubileumskalas

Snart är det dags för födelsedagskalas!

Vi samlas på Rådhustorget tillsammans med landshövdingen, tyska ambassadören, kommunalråden och Kultur- och fritidsnämndens ordförande för att fira 650-åringen med sång och tal. Mariette, som senast sågs i årets Melodifestival med låten "A Million Years", gästar jubileumsfirandet. Rådhustorget och dess konstverk invigs och det blir premiär för Östhammars stads nya ljudpromenad som tar dig tillbaka i tiden med berättelser från förr. Al Fine spelar tillsammans med Kulturskolan och Östhammars kommun bjuder på tårta. Östhammars Storband spelar och den som är danssugen får gärna ta sig en svängom på torget. Välkommen!

Datum: söndag 27 maj
Tid: 12.00
Plats: Rådhustorget, Östhammar

 

Kontakter

Publicerad
21 maj 2018
Senast uppdaterad
21 maj 2018
Ansvarig organisation
Fritid- och hälsa
Ämne
Östhammar 650