Gå till innehållet

Vattenavstängning på grund av ledningsarbete Marmavägen, Alunda onsdag 17 juli 08:00 till cirka 10:00. Läs mer på Gästrike Vattens hemsida (länk till annan webbplats)

Avrådan från bad vid Gimobadet! Senaste provtagningen visade för höga halter av bakterier i vattnet och därför avråder vi från bad. Nya prover togs (12/7) och svar väntas under veckan. Läs mer på Havs- och vattenmyndighetens hemsida

Årets handledare finns i Östhammar

Martin Schreij har nominerats till Årets handledare av Vård och omsorgscollege i Uppsala län.

Vård och omsorgscollege i Uppsala län vill uppmärksamma engagerade och kunniga handledare genom utmärkelsen Årets handledare. 

Martin arbetar på LSS-gruppbostaden Boda i Östhammar. Nomineringen sker i två steg – regionalt och nationellt. Nästa steg för Martin mot utmärkelsen Årets handledare Nationellt är att den nationella juryn som består av VO-College nationella råd utser en vinnare av 15 nominerade kandidater till Årets handledare. Vinnaren bjuds in till VO-College rikskonferens och tillika jubileumskonferens i december där hon eller han får ta emot den ärofyllda utmärkelsen. 
 
Stort grattis till Martin, och till Östhammars kommun!

Motiveringen till utmärkelsen lyder:

"För din förmåga att entusiasmera elever och beskriva vilken bredd yrket har inom den kommunala vården och omsorgen.

För din förmåga att inkluderar elever i arbetslaget så att de känner glädje och tillhörighet är självklart för dig. Du kan på ett tydligt och utvecklande sätt handleda eleverna så att de tar ansvar för sitt lärande och därmed växer.

För att du är med och utvecklar och förenklar verksamhetens kvalitetsledningssystem  så att dokument får ett tillförlitligt och enklare språk."

Här kan du läsa mer om Vård- och omsorgscollege i Uppsala län

Publicerad
11 september 2018
Senast uppdaterad
11 september 2018
Ansvarig organisation
Omsorgskontoret