Gå till innehållet

Vattnet stängs av i Alunda

Vattnet stängs av för att åtgärda läckan som uppstod under förra veckan. Åtgärden beräknas att vara klar under dagen till klockan 18. Sluttiden är ungefärlig och kan ändras. Under tiden som vattnet är avstängt finns vatten att hämta vid Gustis Bygghandeln, Ekebyv. 4.

Gator som berörs är:

Ekebyvägen 2 - 6
Foghammarvägen 10, 12, 14, 16
Garvarevägen 1 - 5
Hantverkarvägen 2, 4, 6, 8 - 13, 15, 17, 19, 21
Kopparslagarvägen 1
Snickarvägen 1 - 4, 6
Svarvarevägen 1 - 7

Förbered dig!

Innan avstängningen kan du tappa upp vatten för att dricka och spola toaletten. 

När vattnet är avstängt

Dricksvatten finns att hämta vid Gustis Bygghandel på Ekebyvägen 4. Ta med ett eget kärl. Använd inte disk- eller tvättmaskiner under avstängningen. Se till att alla vattenkranar är stängda.

När vattnet kommer tillbaka

När vattnet kommer tillbaka kan det bubbla av luft och vara missfärgat. Det är inte farligt. Låt kallt vatten rinna ur flera kranar tills vattnet ser klart ut igen. 

Tack för ditt tålamod!

Kontakt

Har du frågor är du välkommen till Gästrike Vattens kundservice.
020 37 93 00, info@gastrikevatten.se

Läs merGästrikes vattens hemsida

Få sms när det gäller ditt vatten

Ibland stänger Gästrike Vatten av vattnet för att förbättra vattenledningarna, laga en läcka eller så kan det kan hända att vi rekommenderar dig att koka vattnet. Då behöver du få veta det så snabbt som möjligt. Därför skickar vi sms till dig. Om du har ett oregistrerat kontantkort eller om ditt mobilnummer är registrerat på din arbetsgivare så får du inte våra sms automatisk. Registrera och läs mer här »

Publicerad
5 mars 2018
Senast uppdaterad
5 mars 2018