Gå till innehållet

Vattenavstängning på grund av ledningsarbete Marmavägen, Alunda onsdag 17 juli 08:00 till cirka 10:00. Läs mer på Gästrike Vattens hemsida (länk till annan webbplats)

Avrådan från bad vid Gimobadet! Senaste provtagningen visade för höga halter av bakterier i vattnet och därför avråder vi från bad. Nya prover togs (12/7) och svar väntas under veckan. Läs mer på Havs- och vattenmyndighetens hemsida

Tyst minut klockan 12.00

Klockan 12.00 på måndag den 10 april hålls det en tyst minut för att hedra offren för attacken i centrala Stockholm den 7 april. Östhammars kommun iakttar den nationella tysta minuten tillsammans med resten av Sverige.

- Vi känner stor sorg idag för offren i Stockholm och tänker mycket på hur viktig tryggheten i vår vardag är. Det är så avgörande att vi kan känna tillit och förtroende för varandra varje dag och fortsätta att tillsammans skapa en bättre värld, säger Margareta Widén-Berggren (S), kommunalråd i Östhammars kommun. 

Östhammars kommun uppmanar alla medarbetare och kommunala verksamheter som har möjlighet, att delta i den tysta minuten, och att sänka alla flaggor till halv stång fram till efter den tysta minuten. 

En ceremoni för offren kommer att hållas i Stadshusparken i Stockholm vid samma tid. Ceremonin direktsänds på SVT1. 

Publicerad
10 april 2017
Senast uppdaterad
10 april 2017