Gå till innehållet

Vattenavstängning på grund av ledningsarbete Marmavägen, Alunda onsdag 17 juli 08:00 till cirka 10:00. Läs mer på Gästrike Vattens hemsida (länk till annan webbplats)

Avrådan från bad vid Gimobadet! Senaste provtagningen visade för höga halter av bakterier i vattnet och därför avråder vi från bad. Nya prover togs (12/7) och svar väntas under veckan. Läs mer på Havs- och vattenmyndighetens hemsida

Välkommen till en ny webb!

Idag är vi väldigt stolta över att få presentera våra nya externa webbsida. Det finns mycket som är nytt här.

Vår nya externa webb är ny på flera sätt. Vi har inte bara skrivit om nästan allt innehåll utan också lagt till en hel del smarta funktioner som vi tror kommer att göra våra besökares upplevelse mer tillfredställande. Under veckan som kommer tänker vi berätta om en del av dessa nya funktioner. 

Idag vill vi berätta om ämnen. På våra nya externa webb är ämnen sidor där vi samlar nyheter, dokument och annan information om ett specifikt och tidsbegränsat ämne. Ett exempel är "Ny extern webbsida" som du ser till höger under rubriken "Ämne". Om du klickar på den länken kommer du till ämnessidan där alla nyheter om vår nya externa webbsida är samlade. 

Vi tror att ämnen är ett bra sätt att samla information för den som vill hålla koll på något specifikt som händer i kommunen eller som kommunen arbetar med. I framtiden kommer det också att vara möjligt att prenumerera på ett ämne så att du får ett mail så fort något nytt händer i ämnet. 

Publicerad
1 oktober 2015
Senast uppdaterad
1 oktober 2015
Ansvarig organisation
Kommunikation och kundtjänst
Ämne
Ny extern webbsida