Gå till innehållet

Vattenavstängning på grund av ledningsarbete Marmavägen, Alunda onsdag 17 juli 08:00 till cirka 10:00. Läs mer på Gästrike Vattens hemsida (länk till annan webbplats)

Avrådan från bad vid Gimobadet! Senaste provtagningen visade för höga halter av bakterier i vattnet och därför avråder vi från bad. Nya prover togs (12/7) och svar väntas under veckan. Läs mer på Havs- och vattenmyndighetens hemsida

Öppen fiber från Telia

Östhammars kommun samarbetar med Telia för utbyggnad av fibernät i våra tätorter och på landsbygden. Nu kommer Öppen Fiber till Östhammar, Österbybruk och Alunda.

Pressmeddelande från Telia

Vill du ansluta ditt hus?  Snart kommer du som bor i Östhammar, Österbybruk och Alunda tätort ha möjlighet att beställa Öppen Fiber från Telia.

Med fiber i huset får du en framtidssäkrad bredbandsuppkoppling som klarar av att hela familjen surfar samtidigt, hur mycket som helst. Och du väljer själv vem som ska leverera tv, bredband och telefoni bland alla leverantörer som finns i vårt nät.

Inom kort kommer information med erbjudandet att skickas ut till berörda adresser och därefter kommer en Öppen Fiber-säljare att ringa på dörren hemma hos er. Då kan du fråga mer om Öppen Fiber och hur installationen går till. Du kan också beställa direkt av säljaren.

Vill du veta mer redan nu?

Besök oppenfiber.se eller kontakta TeliaSOneras kundtjänst på 020-40 24 00.

Publicerad
3 november 2015
Senast uppdaterad
3 november 2015
Ansvarig organisation
Kommunledningskontoret