Gå till innehållet

Vattenavstängning på grund av ledningsarbete Marmavägen, Alunda onsdag 17 juli 08:00 till cirka 10:00. Läs mer på Gästrike Vattens hemsida (länk till annan webbplats)

Avrådan från bad vid Gimobadet! Senaste provtagningen visade för höga halter av bakterier i vattnet och därför avråder vi från bad. Nya prover togs (12/7) och svar väntas under veckan. Läs mer på Havs- och vattenmyndighetens hemsida

Dokument och blanketter på nya webben

På vår nya webb hanterar vi dokument som blanketter och protokoll på ett sätt som bland annat gör det enklare att söka efter dem.

Kommunen står för och producerar en uppsjö av dokument i olika former. Det är allt från blanketter till informationsbroschyrer till protokoll från nämndmöten. Alla dessa dokument måste vara korrekta, uppdaterade och lätta att hitta. Därför har varje dokument numera en egen dokumentsida med relevant information. Här kan du se ett exempel. 

Det vi vinner på att skapa dokumentsidor för alla dokument är två saker, dels att det går att söka efter enskilda dokument. Om du vill ha en blankett för anmälan om kompostering av hushållsavfall så kan du helt enkelt skriva in det i sökfältet ovan. 

Det andra vi vinner på detta är att du själv lätt kan filtrera fram t.ex alla blanketter från Bygg- och miljöförvaltningen i dokumentlistan. Om du går till sidan dokument och klickar på kategorin "Blanketter" och organisationen "Bygg- och miljöförvaltningen" så visas alla blanketter som Bygg- och miljöförvaltningen har ansvar för. Du kan också välja att sortera dokumentlistan i kronologisk (senast uppdaterad) eller alfabetisk ordning. 

Publicerad
7 oktober 2015
Senast uppdaterad
7 oktober 2015
Ansvarig organisation
Kommunikation och kundtjänst
Ämne
Ny extern webbsida