Gå till innehållet

Vattenavstängning på grund av ledningsarbete Marmavägen, Alunda onsdag 17 juli 08:00 till cirka 10:00. Läs mer på Gästrike Vattens hemsida (länk till annan webbplats)

Avrådan från bad vid Gimobadet! Senaste provtagningen visade för höga halter av bakterier i vattnet och därför avråder vi från bad. Nya prover togs (12/7) och svar väntas under veckan. Läs mer på Havs- och vattenmyndighetens hemsida

Stöd till utsatta för brott

Invånarna i Östhammars kommun kan kontakta Brottsofferjouren för samtalsstöd i en brottsutsatt situation.

Vuxna brottsutsatta, anhöriga och vittnen ska få stöd och vägledning när det gäller polisanmälan, rättsprocess och försäkrings- och ersättningsfrågor samt i kontakter med vård, myndigheter och hjälporganisationer. Stödsökande ska också erbjudas stöd inför, under och efter rättegång.

Kontaktpersoner, personal och volontärer lämnar ett tystnadslöfte.

Östhammars kommun har tecknat en överenskommelse med Brottsofferjouren Uppsala-Knivsta-Håbo om ett idéburet offentligt partnerskap med syfte att Brottsofferjouren ska ge stöd och information till vuxna, brottsutsatta kommuninvånare, samt till anhöriga och vittnen. Avtalet gäller från och med 1 september 2015, till och med 31 december 2016. Avtalet kan förlängas ytterligare ett år.

Kontakt

Brottsofferjouren Uppsala-Knivsta-Håbo

Dragarbrunnsgatan 57
75320 Uppsala
telefon 018 - 10 65 00
e-post info@uppsala.boj.se

Telefontider

- tisdagar 10:00 - 12:00
- torsdagar 14:00 - 16:00

Brottsofferjouren Sverige

Övriga tider kopplas ditt samtal till Brottsofferjouren Sveriges Telefoncentral där du får en första hjälp och kontakt. Vi i Uppsala kommer sedan ringa upp dig så snart vi kan - helst inom ett dygn men vid undantag kan det dröja lite längre tid.

Publicerad
3 september 2015
Senast uppdaterad
12 maj 2016