Gå till innehållet

Vattenavstängning på grund av ledningsarbete Marmavägen, Alunda onsdag 17 juli 08:00 till cirka 10:00. Läs mer på Gästrike Vattens hemsida (länk till annan webbplats)

Avrådan från bad vid Gimobadet! Senaste provtagningen visade för höga halter av bakterier i vattnet och därför avråder vi från bad. Nya prover togs (12/7) och svar väntas under veckan. Läs mer på Havs- och vattenmyndighetens hemsida

Öregrund - årets gästhamn 2014?

Tidningen Praktiskt Båtägande och deras läsare har korat fem finalister till titeln "Årets Gästhamn 2014", där Öregrunds Gästhamn finns listad med motiveringen:

"En gammal fiskeby och dessa gammal båthus, med alla faciliteter som behövs, när till livsmedel fina matställen och kanonfin övernattning. Allt ligger med max 3-4 min gångavstånd. Går inte att få det bättre som Båtägare"

- Det är trevligt att vår gästhamn i Öregrund uppmärksammas så positivt, och ett stort tack och grattis till föreningen Wetseras Vänner som driver gästhamnen med stor serviceanda, säger Peter Jansson från kultur- och fritidsförvaltningen i Östhammars kommun.

Nu är det tidningens läsare som avgör vem som vinner. För att rösta på Öregrunds Gästhamn, besök följande länk.

Publicerad
9 april 2014
Senast uppdaterad
12 maj 2016