Gå till innehållet

Vattenavstängning på grund av ledningsarbete Marmavägen, Alunda onsdag 17 juli 08:00 till cirka 10:00. Läs mer på Gästrike Vattens hemsida (länk till annan webbplats)

Avrådan från bad vid Gimobadet! Senaste provtagningen visade för höga halter av bakterier i vattnet och därför avråder vi från bad. Nya prover togs (12/7) och svar väntas under veckan. Läs mer på Havs- och vattenmyndighetens hemsida

Öppet möte om eventuella bostäder på cirkusplatsen i Östhammar

Ett förslag har lagts fram som handlar om att bygga bostäder på cirkusplatsen vid småbåtshamnen bredvid Klackskärs camping i Östhammar. Välkommen till öppet möte den 12 januari.

Bygg-och fastighetskoncernen Credentia AB har uppvaktat kommunledningen med anledning av att man vill bygga bostäder på cirkusplatsen vid småbåtshamnen bredvid Klackskärs camping i Östhammar. Företaget har tidigare byggt ett liknande bostadsprojekt  i Älmsta i Norrtälje kommun och visar nu intresse för att bygga i första hand ett hundratal bostadsrätter vid cirkusplatsen i Östhammar.

Kommunledningen bjuder nu in allmänheten till ett öppet möte. Deltar gör Credentia AB, tjänstemän och förtroendevalda från kommunledningen och tekniska nämnden.

Läs mer om förslaget om bostäder vid cirkusplatsen i Östhammar.

Varmt välkommen!

Datum: torsdag den 12 januari
Tid: klockan 18.00
Plats: Missionskyrkan.

 

 

Publicerad
4 januari 2012
Senast uppdaterad
12 maj 2016