Gå till innehållet

Vattenavstängning på grund av ledningsarbete Marmavägen, Alunda onsdag 17 juli 08:00 till cirka 10:00. Läs mer på Gästrike Vattens hemsida (länk till annan webbplats)

Avrådan från bad vid Gimobadet! Senaste provtagningen visade för höga halter av bakterier i vattnet och därför avråder vi från bad. Nya prover togs (12/7) och svar väntas under veckan. Läs mer på Havs- och vattenmyndighetens hemsida

Öregrund får nya värdar

Öregrundslotsar till er tjänst

Under sommaren kommer det att finnas Öregrundslotsar på plats
i Öregrund. Sommarens Öregrundslotsar är Henrik Sundin och Anders Wedin. De kommer att vara värdar i Öregrund och verka för att företagare, besökare och boende får en positiv upplevelse av Öregrund.

Öregrundslotsarna ska vara uppdaterade på vad som händer och vilka olika aktiviteter som är på gång. Lotsen är kontaktperson för alla frågor som kan dyka upp och ska känna till vilka regler som gäller för bl.a. uteserveringar, bullernivåer, torgplatser samt parkering.

Öregrundslotsen kommer även ansvara för upplåtelse av
markerade torgplatser.

- Anders och jag har jobbat ganska många år i gata- och parkverksamheten så många känner igen oss. Vi får ofta frågor om saker som hänt nere i hamnen, torgplatsfrågor, var kan man hämta vatten eller var man kan bo. Vi står till förfogande för alla som har frågor, berättar Henrik Sundin, gruppledare på Tekniska förvaltningen. 

Minst en lots kommer alltid att finnas på plats och lotsarna är tillgängliga på mobiltelefon. Lotsarna bär varselkläder och namnskylt. 

Sommarens Öregrundslotsar hälsar Er Välkomna till Öregrund !

Henrik Sundin Anders Wedin
telefon: 070-346 60 03  telefon: 070-346 60 14

                                                                         

                         

 

 

Publicerad
1 juni 2011
Senast uppdaterad
12 maj 2016