Gå till innehållet

Vattenavstängning på grund av ledningsarbete Marmavägen, Alunda onsdag 17 juli 08:00 till cirka 10:00. Läs mer på Gästrike Vattens hemsida (länk till annan webbplats)

Avrådan från bad vid Gimobadet! Senaste provtagningen visade för höga halter av bakterier i vattnet och därför avråder vi från bad. Nya prover togs (12/7) och svar väntas under veckan. Läs mer på Havs- och vattenmyndighetens hemsida

Dags för Disting 2011

Företag + offentlig sektor = win-win-win!
På Distinget i Uppsala samlas företagare, politiker, tjänstemän, universitetsföreträdare och näringslivets organisationer för att lyfta gemensamma frågor av vikt för både samhälle och företag.

Vem blir årets ”Godhjärtade företagare”
Årets Disting fokuserar på hur vi både nationellt och internationellt kan stärka och utveckla näringslivet, samarbetet och affärerna. Vid Distinget delas Rotarys Guldhjärta ut, då en godhjärtad företagare i Uppsala län uppmärksammas och premieras. Uppsala NyföretagarCentrum delar också ut priset Årets Nyföretagare i Uppsala län.

Bland talarna märks Margareta Widén Berggren, (S), kommunalråd i Östhammars kommun och Landshövding Peter Egardt, Uppsala län.

Läs hela programmet för Disting 2011

Fakta:
Distinget var en forntida marknad i Uppsala, som förr stod i samband med disablot och tingsförhandlingar. Distinget arrangeras idag av Stockholms handelskammare och dess medlemsföretag i samarbete med Länsstyrelsen Uppsala län, Regionförbundet Uppsala län och Uppsala kommun.
Publicerad
8 februari 2011
Senast uppdaterad
12 maj 2016