Gå till innehållet

Succé för "Musikfestival med variation"

Daglig Verksamhets dag firades med strålande sol och ljuvlig musik. I parken utanför Storbrunn samlades publiken för att ta del av hantverk och framträdanden av studiecirkeln "Musikfestival med variation".

En varm dag i slutet på juni var det dags att fira Daglig Verksamhets dag med syftet att visa upp hur verksamheten fungerar och vad alla enheter arbetar med. Det var totalt 17 arbetstagare i studiecirkeln "Musik med variation" som hade tränat in låtar att uppträda, i ackompanjemang av Anna Widing och Jörgen Anderstig med orkester. Det är Studiefrämjandet som arrangerar studiecirkeln i samarbete med kultur- och fritidskontoret.

– Det har krävts mycket förberedelser inför dagen med både rekvisita, banderoller, sittplatser och scenutstyrsel. Arbetstagarna har verkligen samarbetat och det visar att alla är lika viktiga, säger Marina Oskarsson, enhetschef.

Enheten "Måsen" visade upp sina arbeten som fokuserar på olika teman utifrån årstiderna. Under våren har temat varit "Fåglar" och nu mot sommaren byts det till "Hav". De har jobbat med upplevelser och skapade därför doftrör att både dofta men även känna på.

webbbbb

Även enheten "Konst och media" var på plats för att visa upp och sälja hantverk av olika slag.

webbbbbbbbb

– Vi har sålt lite allt möjligt, både nyckelringar, spel och målarblad med pennor. Resten kan vi sälja i affären sen, säger arbetstagaren John Andersson.

Daglig verksamhets dag John

Publicerad
27 juni 2024
Senast uppdaterad
27 juni 2024
Ansvarig organisation
Omsorgskontoret