Gå till innehållet

Vattenavstängning i Östhammar - Lassarettsvägen, 29 april kl 12 - till 30 april kl 23. Vattnet behöver kokas tills ny rekommendation kommer. Vi har gjort en temporär lösning som innebär att vi behöver vara sparsam med användande av vattnet. Dricksvatten finns att hämta vid huvudentren till sjukhuset. Läs mer på Driftstörningar - Gästrike Vatten (gastrikevatten.se)

Vattnet måste stängas av akut i Hökhuvud den 30 april. I nuläget finns ingen uppskattad tid för när vattnet kommer släppas på igen. Dricksvatten finns vid kyrkan, ta med eget kärl att bära vattnet i. För mer information se Gästrike Vatten´s hemsida

Strejken avblåst!

Kommunal har accepterat medlarnas bud och ett nytt kollektivavtal kommer att tecknas med arbetsgivarorganisationerna Sveriges kommuner och regioner samt Sobona.

Östhammar kommuns verksamheter kommer därmed att fortgå som vanligt.

Inför den hotande strejken har kommunen förberett för att kunna fortsätta servera mat och leverera matlådor. Det innebär att matsedeln för maten som serveras på Fröets förskola, Tomtberga förskola, Frösåkersskolan, Kristinelundskolan och Edsskolan samt den mat som levereras i matlådor kan komma att avvika något från tidigare annonserad meny under de närmaste dagarna.

Vi ber om överseende för eventuella omak som detta kan medföra.

 

Publicerad
17 april 2024
Senast uppdaterad
17 april 2024
Ansvarig organisation
Kommunledningskontoret