Gå till innehållet

Vattenavstängning - Torngatan, Gimo kommun Starttid: 2024-10-28 08:00:00 Sluttid: 2024-10-28 13:00:00 För mer information se Gästrike Vattens hemsida Driftstörningar - Gästrike Vatten 

Nya beredskapssamordnare på plats

I början av september hälsade vi nya medarbetare välkomna till Säkerhetsskydd och beredskap. Det är Marcus Nåsby, Oskar Johansson och Fredrik Jansson, samtliga beredskapssamordnare. På bilden syns även Elin Fogelström, säkerhetsskyddschef.

Nu är enheten Säkerhetsskydd och beredskap fulltalig igen, efter att samtliga ersättare för de medarbetare som slutade i våras har rekryterats. Elin Fogelström, säkerhetsskyddschef, ser fram emot höstens arbete tillsammans med de nya beredskapssamordnarna.

Jobba med stärkt beredskap 

Fredrik Jansson har tidigare jobbat som arbetsledare på Tekniska kontorets fastighetsdrift och Oskar Johansson som utredare på kommunledningskontoret, bland annat med samordningsansvar för kommunens brottsförebyggande arbete. Marcus Nåsby kommer närmast från en tjänst som handläggare på partikansliet, Sveriges riksdag. Alla tre kommer att jobba med stärkt beredskap inom kommunal hälso- och sjukvård och Oskar kommer även i fortsättningen att samordna kommunens brottsförebyggande arbete. 

Kontakter

Publicerad
23 september 2024
Senast uppdaterad
23 september 2024
Ansvarig organisation
Kommunledningskontoret