Gå till innehållet

Vattenavstängning på grund av ledningsarbete Marmavägen, Alunda onsdag 17 juli 08:00 till cirka 10:00. Läs mer på Gästrike Vattens hemsida (länk till annan webbplats)

Avrådan från bad vid Gimobadet! Senaste provtagningen visade för höga halter av bakterier i vattnet och därför avråder vi från bad. Nya prover togs (12/7) och svar väntas under veckan. Läs mer på Havs- och vattenmyndighetens hemsida

Kiosken på Gimobadet öppnar igen

Ett nytt avtal har träffats med Gimo IF Fotboll och kiosken öppnar igen inom kort.

Kiosken på Gimobadet har hittills varit stängd denna sommar. Kiosken har tidigare drivits av Gimo IF Fotboll men för 2024 har det inte funnits ett gällande avtal.

Nu har ett nytt avtal träffats och föreningen meddelar att de kommer att lösa bemanningen och planerar att öppna kiosken nu på söndag eller måndag.

- Östhammars kommun har haft ett bra samarbete med föreningslivet för att bl.a. driva badanläggningen vid Gimodammen, vilket gjorts under många år. Det har varit värdefullt för kommuninvånare och för besökare, så därför är det glädjande att vi kan fortsätta vårt samarbete, säger Ulf Andersson, Samhällsbyggnadschef, Östhammars kommun.

Publicerad
5 juli 2024
Senast uppdaterad
5 juli 2024