Gå till innehållet

Gräv där du står - en föreläsning om hemberedskap och självhushållning

I en värld fylld av osäkerhet står Sveriges krisberedskap åter i fokus. Patrick Sellman besöker Östhammar för att föreläsa om hemberedskap och självhushållning, den 26 februari, kl 18:00-20:00. OBS! Ny lokal: Frösåkersskolans matsal, Östhammar.

Välkommen till en inspirerande föreläsning i Östhammar. Patrick Sellman delar med sig av historiska perspektiv och konkreta råd för att du ska bli bättre förberedd. Kort sagt - hur du, tillsammans med andra, kan uppnå större trygghet och självständighet i händelse av kris eller katastrof. Detta samtidigt som ni bidrar till samhällets totala beredskap.

"I väntan på katastrofen"

Patrick Sellman har arbetat som yrkesofficer under kalla kriget och är i dag folkbildare, småbrukare och biodlare. Om du är nyfiken på Patrick redan nu - leta fram podden ”I väntan på katastrofen”. Där pratar Patrick och Kalle Zackari Wahlberg om hur du förbereder ditt hushåll inför kris och katastrof.

Föreläsningen är kostnadsfri. Vi bjuder på fika under kvällen - därför behöver vi veta hur många som kommer. Anmäl dig senast den 25 februari. Välkommen!


Publicerad
2 februari 2024
Senast uppdaterad
2 februari 2024
Ansvarig organisation
Kommunledningskontoret