Gå till innehållet

Vattenavstängning på grund av ledningsarbete Marmavägen, Alunda onsdag 17 juli 08:00 till cirka 10:00. Läs mer på Gästrike Vattens hemsida (länk till annan webbplats)

Avrådan från bad vid Gimobadet! Senaste provtagningen visade för höga halter av bakterier i vattnet och därför avråder vi från bad. Nya prover togs (12/7) och svar väntas under veckan. Läs mer på Havs- och vattenmyndighetens hemsida

Vi söker nya kontaktpersoner för barn och unga

Bli ett viktigt stöd för unga som behöver en vuxen förebild.

Du ska vara en trygg och stabil vuxen, ha engagemang samt tid och utrymme att en gång i veckan träffa ett barn eller ungdom och tillsammans göra någon aktivitet.

En kontaktperson ger stöd i vardagen och medverkar till ett utökat socialt nätverk. Uppdraget är både givande och roligt. Du kan bidra till att på olika sätt förbättra barn och ungdomars situation. Det är till stort del ett ideellt uppdrag men man får en viss ersättning som baseras på uppdragets omfattning och de rekommendationer som upprättats av Sveriges kommuner och Regioner.

Låter det intressant? Hör av dig så berättar vi mer, behovet finns!

Kontakta Östhammar Direkt på telefon 0173-860 00  eller via mejl osthammardirekt@osthammar.se för att lämna dina kontaktuppgifter. Du kan även skicka in din intresseanmälan via webbformuläret nedan. Välkommen med din ansökan!

Kontakter

Publicerad
5 juli 2023
Senast uppdaterad
5 juli 2023
Ansvarig organisation
Omsorgskontoret