Gå till innehållet

Vattenavstängning på grund av ledningsarbete Marmavägen, Alunda onsdag 17 juli 08:00 till cirka 10:00. Läs mer på Gästrike Vattens hemsida (länk till annan webbplats)

Avrådan från bad vid Gimobadet! Senaste provtagningen visade för höga halter av bakterier i vattnet och därför avråder vi från bad. Nya prover togs (12/7) och svar väntas under veckan. Läs mer på Havs- och vattenmyndighetens hemsida

Välbesökt sommarfest i Österbybruk

Fina bilar hämtade glada ”festfirare” utanför särskilda boendet Parkvägen i Österbybruk för att skjutsa dem till herrgården. Där bjöds det på snittar och bubbel. Den årliga sommarfesten firades den 31 maj och samlade omkring 150 personer.

Boende på Parkvägen samt deras närstående och personal slöt upp till årets sommarfest. Även några inbjudna gäster deltog. Tre salar dukades upp med linnedukar och vackra blommor på bordet. Kaffe och tårta serverades och till det spelades musik av P.G Jernberg med sällskap.

Skapar mycket glädje

Silviahemscertifieringens fina diplom stod i herrgårdens entré.
– Det kändes passande att att fira ännu en gång. Att anordna en stor fest kräver en del planering och arbete, men det är så värdefullt och skapar så mycket glädje, säger Kristina Westerberg Pettersson, Silviasyster på Parkvägen. 

På vår Facebooksida finns en film från sommarfesten i Österbybruk. Där kan du även få tips om vad som är aktuellt i kommunen, så du som inte redan gör det - följ oss på Facebook: www.facebook.com/osthammar

Kontakter

Publicerad
19 juni 2023
Senast uppdaterad
19 juni 2023
Ansvarig organisation
Parkvägen