Gå till innehållet
Avrådan från bad vid Gimobadet! Senaste provtagningen visade för höga halter av bakterier i vattnet och därför avråder vi från bad. Nya prover togs (12/7) och svar väntas under veckan. Läs mer på Havs- och vattenmyndighetens hemsida

Uppdatering: Systemet för att söka lediga jobb fungerar igen.

UPPDATERING 2/5-23: Nu fungerar vårt system för att se och söka kommunens lediga jobb igen efter tekniska problem. Om du ansökt eller uppdaterat din ansökan den 23:e april kl.00:00 till den 24:e april kl.06:10, ber vi dig ansöka eller uppdatera din ansökan igen. Du som har konto hos oss kan komma att uppmanas att byta lösenord.

Leverantören har haft högsta prioritet på att åtgärda problemet med en bruten länk och lyckades lösa det under helgen.

Till dig som sökande

  • Om du ansökt eller uppdaterat din ansökan den 23:e april kl.00:00 till den 24:e april kl.06:10, ber vi dig ansöka eller uppdatera din ansökan igen, allt för att säkerställa att vi inte missat din ansökan/uppdatering under tiden vi har haft problem med driftstörning. Detta  gäller endast mellan ovan nämnda klockslag.

  • Du som har konto hos oss kan komma att uppmanas att byta lösenord.

Har du frågor om din ansökan ber vi dig kontakta hr@osthammar.se.

För dig som har tänkt söka ett jobb

Vi kommer att flytta fram sista ansökningsdatum för de annonser som går ut medan systemet ligger nere.

För dig som har sökt ett jobb

Kommunen kommer inte åt de ansökningar som har kommit in, och kan därför inte heller kontakta de som har skickat in en ansökan. Om du väntar på ett svar på en ansökan återkommer vi till dig så snart systemet är igång igen.

Kontakter

Publicerad
2 maj 2023
Senast uppdaterad
2 maj 2023
Ansvarig organisation
Kommunledningskontoret