Gå till innehållet
Avrådan från bad vid Gimobadet! Senaste provtagningen visade för höga halter av bakterier i vattnet och därför avråder vi från bad. Nya prover togs (12/7) och svar väntas under veckan. Läs mer på Havs- och vattenmyndighetens hemsida

Östhammars kommun har startat en podcast

Syftet med den nya kanalen är att prova andra vägar för att nå medborgare på ett enkelt sätt, och att samtidigt göra det kostnads- och resurseffektivt.

pod1

Till en början kommer två olika program att sändas via den här kanalen. Först ut är Inblick Östhammar, som är en fortsättning på de livesändningar som kommunen tidigare sänt via facebook. Poddens avsnitt kommer dock att vara kortare och inrymma ett eller två områden, istället för att vi som tidigare har försökt att fylla en timmes program. Vi kommer fortfarande att försöka hålla en viss intervall på avsnitten. Nästa planerade program kommer från Slutförvarsorganisationen och det kallar vi Bergrummet – en pod om slutförvarsfrågan i Östhammars kommun. I skrivande stund har vi inte spelat in första avsnittet än, men tanken är även här att sända ett visst antal avsnitt per år. Det finns ytterligare planer på program, men vi får återkomma till dem senare.

 

Det går även att kontakta programledarna med frågor eller önskemål gällande innehållet.

Ni hittar alla avsnitt på www.osthammar.se/podcast

Publicerad
8 september 2023
Senast uppdaterad
8 september 2023
Ansvarig organisation
Samhällsbyggnadskontoret