Gå till innehållet

Vattenavstängning på grund av ledningsarbete Marmavägen, Alunda onsdag 17 juli 08:00 till cirka 10:00. Läs mer på Gästrike Vattens hemsida (länk till annan webbplats)

Avrådan från bad vid Gimobadet! Senaste provtagningen visade för höga halter av bakterier i vattnet och därför avråder vi från bad. Nya prover togs (12/7) och svar väntas under veckan. Läs mer på Havs- och vattenmyndighetens hemsida

Nu blir det enklare för företagare att kontakta kommunen

Ny tjänst i kommunens växel ska ge snabbare kontaktväg in i kommunen för företagare.

I början av juni införde Östhammars kommun en ny tjänst som ska göra det enklare för företagare att komma i kontakt med kommunen.

Tjänsten innebär att när man som företagare har specifika företagarfrågor som inte gäller ordinarie företagarfrågor som renhållning och abonnemang, direkt i telefonväxeln kan göra ett val för att komma direkt till det vi kallar Företagarfrågor.  

 - Vi har sett att det finns ett behov hos våra företagare av att lättare komma i kontakt med rätt personer då det gäller företagarservice. Det finns många frågor kring företagarutveckling som till exempel frågor kring etablering, marktillgång och inte minst om samarbeten som vi vill bli bättre på att hantera, konstaterar Fabian Sjöberg, kommunstyrelsens ordförande.    

För att kunna använda tjänsten ringer man till Östhammar direkt, som är kommunens kundtjänst, på telefon 0173-860 00. I växeln väljer man tonval 2, Företagarfrågor. Man blir då kopplad till en särskild ärendesgrupp där frågan eller ärendet tas emot och skickas vidare till de personer som jobbar med företagarservice och företagarutveckling i kommunen. 

Kontakter

Publicerad
11 juli 2023
Senast uppdaterad
11 juli 2023