Gå till innehållet
Avrådan från bad vid Gimobadet! Senaste provtagningen visade för höga halter av bakterier i vattnet och därför avråder vi från bad. Nya prover togs (12/7) och svar väntas under veckan. Läs mer på Havs- och vattenmyndighetens hemsida

Lyftet Storbrunn – ansök nu

Lyftet Storbrunn är ett bidrag som kan sökas av föreningar, näringsliv, studieförbund eller enskilda aktörer för evenemang och aktiviteter på Kulturhuset Storbrunn. Huvudsyftet med bidraget är att skapa en levande mötesplats öppen för alla. Prioriterade målgrupper är barn och unga samt personer med funktionsvariationer.

Stödet finns för att möjliggöra all typ av öppen verksamhet och evenemang i vårat kulturhus.
Pengarna kommer från mervärdesprojektet.

Mer fokus på aktiviteter för barn och personer med funktionsvariation

Lena Öberg, evenemangssamordnare lyfter att Storbrunn gärna ser mer fokus på aktiviteter för barn samt personer med funktionsvariation i verksamheten.
– Vi skulle bli väldigt glada om det kom fler initiativ när det kommer till dessa målgrupper. Alla arrangörer är välkomna med idéer och ansökningar. Vi som jobbar i huset kan fungera som ett bollplank för vad som brukar fungera bra i lokalerna och för målgruppen, säger Lena.

Läs mer här: Lyftet Storbrunn - Östhammars kommun (osthammar.se) och skicka in din anmälan! Deadline för beslut om ansökningar över 10 000 kr är fredagen den 22 september 2023.

Kontakter

Publicerad
11 september 2023
Senast uppdaterad
11 september 2023
Ansvarig organisation
Fritid- och hälsa