Gå till innehållet

Vattenavstängning på grund av ledningsarbete Marmavägen, Alunda onsdag 17 juli 08:00 till cirka 10:00. Läs mer på Gästrike Vattens hemsida (länk till annan webbplats)

Avrådan från bad vid Gimobadet! Senaste provtagningen visade för höga halter av bakterier i vattnet och därför avråder vi från bad. Nya prover togs (12/7) och svar väntas under veckan. Läs mer på Havs- och vattenmyndighetens hemsida

Daglig verksamhet visar upp sitt arbete

För andra året i rad kommer Daglig verksamhet anordna en dag som syftar till att visa upp sin verksamhet. Väl på plats kommer allmänheten kunna ta del av deras fantastiska verksamhet. Nytt för i år är att det även kommer vara framträdanden istället för allsång under eftermiddagen.

År 2022 hade kommunens Daglig verksamhet sin första dag tillägnad till att lyfta verksamheten och visa upp vilka fantastiska arbeten som görs, men även visa på vilket sätt verksamheten fungerar och varför verksamheten är viktig. Därför fortsätter initiativet även i år.

– Vi kan, vi vill, vi vågar, säger Marina Oskarsson, enhetschef på kommunens Daglig verksamhet.

Musikunderhållning

Under dagen den 28 juni kommer alla arbetsenheter att visa upp vad de arbetar med på sin dagliga verksamhet. Detta görs genom att ha försäljning både av det som tillverkas men även det som enheten vanligen säljer exempelvis fika, hantverk, ved, växter, second hand kläder med mera.

Vidare under dagen kommer två arbetstagare som har arbetat 25-år i kommunens Daglig verksamhet att hyllas innan det blir framträdande. I år kommer arbetstagare som deltagit i studiecirkeln ”Musik med variation” att sjunga solo under ledning av Anna Widing och Jörgen Anderstig med orkester.

Daglig verksamhet välkomnar alla intresserade att göra ett besök under eftermiddagen mellan klockan 13:00–15:00 i parken vid Storbrunn.

Kontakter

Publicerad
19 juni 2023
Senast uppdaterad
19 juni 2023
Ansvarig organisation
Kommunledningskontoret