Gå till innehållet
Avrådan från bad vid Gimobadet! Senaste provtagningen visade för höga halter av bakterier i vattnet och därför avråder vi från bad. Nya prover togs (12/7) och svar väntas under veckan. Läs mer på Havs- och vattenmyndighetens hemsida

Kom och prata med oss om hur du tycker att det goda livet som äldre ska se ut i vår kommun

Vad tycker du är viktigt för att ha ett gott liv som äldre i Östhammars kommun? Kom och träffa oss under vår tältturné, där vi besöker kommunens fem största orter, och säg vad du tycker. Arbetet med vår nya äldreplan startar nu. Och vi vill att du är med och tycker till för att innehållet ska bli så bra som möjligt.

Vi kommer finnas på plats på nedanstående orter mellan klockan 13-15. Här kan du antingen hämta en enkät och ett svarskuvert för att sedan besvara enkäten hemma i lugn och ro eller få hjälp med att svara på enkäten i tältet. Alla tankar, idéer och synpunkter är värdefulla. Vi bjuder juice och godis!

Svaren på enkäten kommer vi att sammanställa och använda i vårt arbete med att ta fråm en ny äldreplanen för 2023-2026. Äldreplanen handlar bland annat om kultur, mötesplatser, omsorg, fritidsaktiviteter, bostäder, infrastruktur och service och vård.

Varmt välkommen att svara på enkäten och träffa oss i maj!

Turnéplan

Dag Tid  Plats
Tis 3 maj 13-15 Alunda, Österbergs plats (vid ICA:s parkering)
Ons 4 maj 13-15 Gimo, på torget
Tor 5 maj 13-15 Österbybruk, på torget
Tis 10 maj 13-15 Östhammar, vid COOP, Klockstapelgatan 1
Ons 11 maj 13-15 Öregrund, på torget (vid ICA)

Kontakter

Publicerad
28 april 2022
Senast uppdaterad
28 april 2022
Ansvarig organisation
Omsorgskontoret