Gå till innehållet
Avrådan från bad vid Gimobadet! Senaste provtagningen visade för höga halter av bakterier i vattnet och därför avråder vi från bad. Nya prover togs (12/7) och svar väntas under veckan. Läs mer på Havs- och vattenmyndighetens hemsida

Hur tycker du det är att vara äldre och bo i Östhammars kommun?

Vi genomför en enkätundersökning med fokus på äldres perspektiv om hur det är att var äldre och bo i Östhammars kommun. Resultatet kommer att vara en del i arbetet med att ta fram en ny äldreplan. Alla tankar, idéer och synpunkter är värdefulla! Alla som är intresserade av äldrefrågor är välkomna att svara. Dina svar är helt anonyma.

Enkätsvaren hoppas kunna ge en nulägesanalys av hur det är att bo och leva som äldre i Östhammars kommunen och kommer att vara en del i arbetet med att ta fram en ny äldreplan för 2023-2026.  

Äldreplanen är ett övergripande dokument som visar på förutsättningar som är av vikt för att åstadkomma ”Det goda livet som äldre i Östhammars kommun”. Den nuvarande äldreplanen gäller fram till och med i år.  

Målet med äldreplanen är att den ska bidra till att de äldre i Östhammars kommun ska uppleva ökad trygghet, ökat välbefinnande och ökad delaktighet.

Svara på enkäten via formuläret nedan

Enkäten är öppen under perioden 11 april till 15 maj. Enkäten kommer även att spridas via pensionärsorganisationerna, både i form av webbenkät och som pappersenkät.

Kontakter

Publicerad
11 april 2022
Senast uppdaterad
11 april 2022
Ansvarig organisation
Omsorgskontoret