Gå till innehållet

Vattenavstängning på grund av ledningsarbete Marmavägen, Alunda onsdag 17 juli 08:00 till cirka 10:00. Läs mer på Gästrike Vattens hemsida (länk till annan webbplats)

Avrådan från bad vid Gimobadet! Senaste provtagningen visade för höga halter av bakterier i vattnet och därför avråder vi från bad. Nya prover togs (12/7) och svar väntas under veckan. Läs mer på Havs- och vattenmyndighetens hemsida

Försäljning av Gräsö skola

Pressmeddelande: Fredagen den 14 oktober skrev Östhammars kommun och Östhammarshem överlåtelseavtal gällande Gräsö skola.

-Nu ser vi fram emot nya hyreslägenheter på Gräsö för en bra utveckling i skärgården tillsammans med Östhammarshem säger Jacob Spangenberg (C), kommunstyrelsens ordförande.

Margareta Widén Berggren (S), kommunstyrelsens v. ordförande kompletterar med att det är så viktigt med blandad bebyggelse för våra medborgare.

För Östhammarshems vd Jessica Eliardsson känns det riktigt bra och betydelsefullt att utvidga Östhammarshems boendemiljöer även till skärgården och ser fram emot att få tag i och utveckla området för bostäder i vår.

Tillträde sker 1 december 2022.

Kontakter

Publicerad
17 oktober 2022
Senast uppdaterad
17 oktober 2022